Joti en Groepsfeest 2010

Geplaatst op 3 oktober 2010 , in Algemeen / Groep, door Gearchiveerde gebruiker

In het weekend van 15, 16 en 17 oktober vieren we met scouting ’t Volbert het honderdjarig bestaan van Scouting Nederland. Dit doen wij middels een groot feest op de zaterdagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur voor de Rowans & Sherpa’s, Explorers, Stam, leiding en ouders. In dit weekend vindt ook de jaarlijkse JOTI (jamboree on the internet) plaats.

Voor de Bevers, Welpen, Scouts en Rowans & Sherpa’s is er een uitgebreid dagprogramma. Dit begint om 15.00 uur en wordt om 18.00 uur afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Om 19.00 uur kunnen de kinderen opgehaald worden of zelfstandig naar huis gaan.

Op vrijdagavond begint het JOTI programma al voor de Rowans & Sherpa’s, Explorers, Stam en kaderleden.

Met vriendelijke groet,

De JOTI/Groepsfeest-commissie.

Tags

 
Scouting 't Volbert is zoveel meer dan opkomsten alleen! Kijk ook eens bij over scouting 't Volbert.