Skip to main content

Beste meiden,

De komende twee maanden staan bol van de scouting activiteiten, daarom voor jullie een kort overzicht van alle belangrijke dingen. Vergeet ook vooral niet om regelmatig in onze kalender te kijken, dan weet je wat wanneer wordt georganiseerd.

Twents Voorjaarskamp

1,2 en 3 juni is het Twents Voorjaarskamp, hier komen scouts uit heel Twente. Je doet mee aan activiteiten in alle activiteitengebieden: van ‘Sport en Spel’ tot ‘Veilig en Gezond’. We kamperen lekker met onze eigen speltak op een zogenaamde ‘Pitploats’. Daar kun je slapen en koken en tussendoor lekker henig an doen.

De locatie

Het kamp vindt plaats op het voormalige defensiebasis het Zuidkamp, noord van Enschede. Vrijdag verzamelen we daar om 19:00 uur om het kampterrein op te bouwen. Om 21:00 uur gaan we van start met het programma met een fantastisch spel en heuse party. Op zondag sluiten we tussen 15:00 uur en 15:30 uur af.

Typisch Twents

Het thema van het Twents Voorjaarskamp is ‘Typisch Twents’. Verzin met je ploeg een gave Twentse naam, zoals de Tuk Tukkers of de Onmeunige Explosies. Deze naam houd je het hele kamp bij je.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van TVK-nieuwtjes? Like de facebookpagina op fb.me/twentsvoorjaarskamp op volgs ons op twitter @twentskamp. Wil je nog meer informatie over het kamp: bezoek dan de website www. twentsvoorjaarskamp.nl

Tips

Bij aanvang en bij einde van het kamp zijn er in de horecatent koffie en thee te verkrijgen voor je ouders/verzorgers. En ranja voor je broertjes of zusjes. Neem vooral een paar euro zakgeld mee, want de Scoutshop is ook aanwezig!

Meedoen

Aan of afmelden voor dit kamp kan t/m 20 mei door een mail te sturen naar de leiding. De kosten voor het Twents Voorjaarskamp zijn 25 euro. Je kunt deze kampbijdrage overschrijven naar bankrekening 5123414 tnv J. de Boer te Enschede. Vermeld daarbij je naam.

Je ouders kunnen je brengen naar het kamp, en ook weer ophalen.

Familieweekend

Van 15 tot 17 juni is het jaarlijkse familieweekend. Van vrijdag tot zondag kun je lekker met je ouders komen kamperen in Beckum. Meer informatie volgt snel op de website.

JAMBOVO / Zomerkamp

Van 21 Juli t/m 28 juli gaan we op zomerkamp naar Soest. Samen met alle andere speltakken gaan we er een fantastische JAMBOVO (Jamboree van het Volbert) van maken. Graag horen wij van jullie voor 1 juni of je meegaat of niet. Informatie over het thema, betalen en het aanmelden krijg je binnenkort van
de JAMBOVO commissie.

Trouwerij Johannes

Op vrijdag 31 augustus gaat Johannes trouwen. Zoals al eerder verklapt zijn jullie ook uitgenodigd! Schrijf de datum dus goed in je agenda. Een uitnodigingskaart krijgen jullie komende maand.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?