Skip to main content

Beste meiden,

Hierbij nog wat informatie voor ons zomerkamp.

We verzamelen 21 Juli om 10:00 uur bij ons clubhuis. Daar pakken we ons materiaal en fietsen in de vrachtwagen, vervolgens vertrekken we. Vergeet dus niet om je fiets mee te nemen.

Op 28 Juli vertrekken we om 12:00 uur vanaf Soest, ouders die carpoolen worden daar om 11:30 uur verwacht. We verwachten om 14:00 uur weer in Enschede te zijn.

Wij zijn nog op zoek naar ouders die willen carpoolen. We zijn met 10 meiden en 4 leiding, dus we hebben in totaal 14 plaatsen in auto’s nodig. Stuur een mail naar Iris (padvindsters@volbert.nl), zij deelt je ouders dan in. Geef goed aan of je ouders op 21 en/of 28 juli kunnen rijden.

Tijdens het kamp gaan we hiken, daarom heb je een hike rugzak nodig. Morgen (14 juli) kun je die door de leiding laten afstellen tijdens de opkomst (deze duurt van 14:00 tot 15:30 uur). Neem zeker niet te grote en zware matjes en slaapzakken mee, dat is heel vervelend tijdens het hiken. Een paklijst vind je op http://nl.scoutwiki.org/Paklijst. Deze paklijst is heel uitgebreid, en je hebt hier zeker niet alles van nodig (alles voor het koken zit bijvoorbeeld al in de kampkisten)!

Ook gaan we een aantal stukjes met de trein reizen. Heb je thuis nog railrunners, treinkaartjes van de kruidvat, een voordeelurenkaart, of een ander vervoersbewijs liggen? Neem die dan mee, dat bespaart ons geld voor de trein.

Omdat we dichtbij Utrecht zitten gaan we daar ook een keer gezellig ‘winkelen’. Je mag daarom maximaal E10,- aan zakgeld meenemen.

Tijdens het zomerkamp gaan alle speltakken op zoek naar de erfenis van de graaf van Soest. In de grote familie van de graaf zijn wij de brandweervrouwen (en mannen ;-B ). Met onze grote rode spuiten verslaan wij natuurlijk alle andere familieleden van de graaf (de andere speltakken). Morgen tijdens de opkomst gaan we de details verder invullen. Heb je nog een oude brandblusser thuis, of andere brandweervrouwenspullen, vraag dan of je die mee mag nemen naar het zomerkamp!

Tot morgen!
Johannes. Douwe, Iris, Hannah

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?