Skip to main content

Beste meiden en ouders,

Komende zaterdag wordt extra gezellig en leuk, we doen namelijk mee met Rondje Enschede/de Week van de Smaak. De opkomst voor de meiden welpen en meiden scouts is daarom bij Kinderboerderij Noord. Daar kunnen we tussen alle schaapjes, lammetjes en geitjes  geuren, kleuren en smaken gaan ontdekken.

Download de folder van Rondje Enschede

Meiden Welpen

Om 14:00 uur beginnen we met de opkomst bij Kinderboerderij Noord, Vanekerbeekweg 15. Tijdens de opkomst gaan we met allerlei lekkere etenswaren experimenteren. Hiermee kun je weer een onderdeel van je vaardigheden insignes halen.

Om 16:30 uur kun je door je ouders opgehaald worden.

Neem je bord, mok en bestek mee. Reken er maar op dat je niet met veel honger thuiskomt.

Meiden Scouts

Om 12:00 uur verzamelen we op ons clubhuis. Vanaf het clubhuis fietsen we naar de Kinderboerderij Noord, Vanekerbeekweg 15. Tijdens de opkomst gaan we een complete maaltijd koken, en experimenteren met kruiden.

Om 16:30 uur fietsen we terug naar het clubhuis. Vanaf hier kun je zelf naar huis.

Neem je bord, mok en bestek mee!

Vriendinnetjes

Heb je nog vriendinnetjes die graag een keer mee willen doen met ons? Neem ze mee! Vergeet niet dat ook zij een bord, mok en bestek nodig hebben!

Kleding

Natuurlijk heb je je uniform (blouse + das) aan. Maar neem ook een warme trui mee, en een winddichte jas. Je weet maar nooit…

Bezoekers

Tijdens het Rondje Enschede komen er veel wandelaars en fietsers langs om te kijken wat wij aan het doen zijn. Alle bezoekers kunnen zelf ook meedoen aan KIM-proefen, en een broodje bakken.

Rondje op woensdag

Op woensdag 3 oktober staan we weer bij de kinderboerderij. Willen jouw ouders ons die middag meehelpen? Geef het dan door aan Johannes.

Tot zaterdag!

Johannes, Hannah, Douwe
Sanne, Leanne, Benjamin, Machiel

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?