Post-apocalyptisch Rampenkamp

Geplaatst op 9 april 2016 , in Explorers, door Pim ter Braak

Lieve explorers,

De gehele Voshaar is veranderd in een grote vergaarput van wereldrampen. Wees voorbereid op het ergste en vrees voor je leven! Neem je über-ladylike survival pakket mee voor dit post apocalyptische avontuur!

Ons post-apocalyptisch begint vrijdag 22 april om 19:00 uur bij ons eigen clubhuis. Zorg dat je al je eigendommen op de fiets mee kunt nemen. Vervoer is in deze tijden niet voorhanden. De kosten voor deze flash-to-the-future zijn € 30,- per overlevende. Dit bedrag kan overgemaakt worden op het nog werkende IBAN: NL58 RABO 0141 3990 15 t.n.v. Scouting t Volbert Explorers.

Neem in ieder geval een survival blik met soep, worsten, nasi, o.i.d. mee. Die zul je zeker nodig hebben om te overleven! Vergeet dan ook niet je post-apocalyptische survival outfit, anders bevries je in de stikkende hitte!

Alle Survivalaars die afgelopen september de explorers hebben versterkt, worden tijdens het weekendkamp geïnstalleerd. Jullie ontvangen dan ook je explorer-trui. De trui kost € 35,- Je kunt dit samen met het kampgeld overmaken. Ga je niet mee op kamp? Maak dan alleen de kosten voor de trui over.

De installatie is zondag 24 april om 13:00 uur.
Tussen 14:30 uur en 16:00 uur zijn we terug bij het clubhuis in Enschede.

Groetjes,
De weekendkamp commissie

Cyrine, Simon, Daan, Teun, Anne

Scouting is leuk, leerzaam en uitdagend! Vrijwilliger worden?. Kom bij Scouting 't Volbert in Enschede