Najaarskamp

Geplaatst op 22 oktober 2016 , in Welpen: Haveli Horde, door Lisa Meems

Beste welpenmeiden en ouders/verzorgers,

Even een extra bericht zodat er geen verwarring ontstaat. Wij, de welpen-meiden, gaan dit jaar niet in hetzelfde weekend als de welpen-jongens op kamp. Dit in verband met het vinden van een geschikt clubhuis voor ons kamp, en de beschikbaarheid van leiding. Over ons eigen kamp volgt nog meer info, maar de datum staat vast. Wij zullen het weekend van 26 november op 27 november op kamp gaan. Dan gaan we ook installeren, dus zorg tegen die tijd allemaal voor een uniform! Deze kunt u kopen bij de de Scoutshop.

We hopen dat jullie allemaal meegaan!

Mvg,

De welpen-meiden leiding

Scouting 't Volbert is zoveel meer dan opkomsten alleen! Kijk ook eens bij over scouting 't Volbert.