Skip to main content

De groepsraad heeft op 29 oktober jl. ingestemd met een verhoging van de contributie voor onze jeugdleden van 12 naar 15 euro per maand. Deze contributieverhoging gaat in vanaf 1 juli 2017 (3e kwartaal). De laatste contributieverhoging was in juli 2012. De contributie is om een aantal redenen verhoogd:

  1. Afgelopen jaren zijn de energiekosten voor onze groep gestegen. Dit komt deels door gestegen prijzen van de energieleverancier, deels door minder subsidie op die kosten, en deels door meer verbruik van gas (door slechte isolatie)
  2. Onze stichting is bezig om de huisvesting voor langere termijn zeker te stellen. Daar worden op dit moment al kosten voor gemaakt.
  3. Wij willen voorkomen dat er door de stijging van kosten minder geld overblijft voor speltakken om aan hun programma te besteden. Door de verhoging kunnen wij de speltakken blijven voorzien van dezelfde bijdrage per opkomst.

Je hoeft geen actie te ondernemen voor deze wijziging. Via automatische incasso in kwartaal 3 nemen we deze verhoging automatisch mee.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?