Vooraankondiging zomerkamp scouts jongens en meiden

Geplaatst op 13 juni 2017 , in Scouts: Jongens, door Mart van Lier

Beste Volbeteers,

Van 22 t/m 29 juli gaan we alweer op zomerkamp! Dit maal vindt het zomerkamp plaats op scoutinglabelterrein Dwingeloo. De jongens en meiden hebben ieder hun eigen thema maar bevinden zich op een gezamenlijk terrein. Voor de scouts jongens reizen we af naar tropen waar we ons zelf opsluiten op een onbewoond eiland en moeten overleven. Ik heb het over niets minder dan Expeditie Robinson! Zeer binnenkort volgt er meer informatie en wordt het inschrijfsysteem geopend. Dus save the date voor zomerkamp 2017.

Met vriendelijke groeten,

De scoutsleiding

Tags

 
Scouting is leuk, leerzaam en uitdagend! Vrijwilliger worden?. Kom bij Scouting 't Volbert in Enschede