Skip to main content

Lieve scoutingleden, vrienden en familie.

Zet de herfsthike 2017 alvast in je agenda: vrijdag 27 oktober tot en met zondag 29 oktober gaan we weer op pad!

Alle Volberteers die houden van gezelligheid, hiken en het scouting buitenleven zijn van harte uitgenodigd. Gemiddelde afstand is 20 tot 25 km hiken per dag. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van je eigen kampeermateriaal. Je loopt dus met bagage.

Jeugdleden kunnen vanaf scouts leeftijd meedoen, minderjarigen met toestemming van de ouders / verzorgers natuurlijk. Voor scouts wordt geadviseerd om begeleiding door een volwassene mee te nemen. De herfsthike loop je namelijk niet onder begeleiding van leiding / begeleiding. Deze zijn waarschijnlijk wel aanwezig, maar zelf ook deelnemer aan de hike.

Starten kan op vrijdag of zaterdag. Ook alleen zondag meelopen kan. De exacte locatie en route worden nog bekend gemaakt.

Ben je nu al enthousiast dan kun je je al aanmelden door een email te sturen naar herfsthike@volbert.nl. Laat even weten met hoeveel je komt en welke nachten je wilt overnachten. Ook voor vragen kun je e-mailen.

Houdt de Volbert website in de gaten voor meer informatie over de locatie en route, en de kosten. (meestal rond 10 tot 15 euro per deelnemer voor het hele weekend).

Dit jaar zal de herfsthike door het mooie twentse landschap trekken.

Groeten van de herfsthike-commissie,
Fam Brookhuis
Job Hoogenboom

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?