Skip to main content

Beste scout,

Iedere vier jaar wordt ergens op de wereld een World Scout Jamboree georganiseerd: Een wereldwijd Scoutingkamp waar 40.000 scouts uit de hele wereld aan meedoen. Dit is een onvergetelijk evenement voor zowel de deelnemers, troepstaf, IST’ers en het contingent management team.

De World Scout Jamboree in 2019 vindt plaats in Amerika op het terrein van The Summit Bechtel Reserve in West-Virginia in de Verenigde Staten. Meer informatie vind op de website van de Amerikaanse organisatie. Vorige jamborees vonden plaats in Japan (2015), Zweden (2011), maar ook in Nederland in 1937 en 1995.

Namens Scouting Nederland reist het Nederlands contingent naar Amerika om deel te nemen aan dit superevenement en uiteraard wordt iedereen goed op de reis en de belevenis voorbereid in de voorbereidingsperiode.

Van 22 juli tot en met 2 augustus 2019 vindt de World Scout Jamboree 2019 plaats in Amerika. Dit is jouw kans om samen met 40.000 scouts uit de hele wereld dit kamp mee te maken. Als je geboren bent tussen 22 juli 2001 en 21 juli 2005 kan je mee als deelnemer, als je ouder bent kan je mee als IST’er of als troepstaf.

Informatieavond Twente

Voor alle scouts uit Twente (regio Essnlaand & regio Twenteland) is er een WSJ informatieavond op woensdag 8 november 2017 om 19:30 uur. De locatie is het clubhuis van Scouting ’t Volbert, Magnoliastraat 3, Enschede. Je kunt parkeren achter de de EMTÉ supermarkt. Tijdens de informatie avond zal een medewerker van het Contingent management team een presentatie verzorgen, en zijn er deelnemers van de WSJ 2015 in Japan aanwezig.

Meer info? Check wsj.scouting.nl

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?