Save the date: Restaurantopkomst 25 mei 2019

Geplaatst op 25 April 2019 , in Welpen: Haveli Horde, door Karlijn Hegeman

Beste ouders/verzorgers van de welpen jongens en welpen meiden,

Op 25 mei 2019 opent Restaurant ‘De Welp’ haar deuren. Van 14:00 – 17:30 hebben de kinderen zoals gewoonlijk opkomst op Scouting ‘t Volbert. De opkomst zal in het teken staan van het voorbereiden en koken voor Restaurant De Welp onder toezicht van de leiding. Om 17:30 uur gaat Restaurant De Welp open en kan uw welp twee gasten meenemen. Daarna zal uw welp u van culinaire hoogstandjes voorzien. U ontvangt hier later nog meer informatie over.

Groeten,

De leiding van de welpen meiden en welpen jongens.

Tags

 
Scouting is leuk, leerzaam en uitdagend! Vrijwilliger worden?. Kom bij Scouting 't Volbert in Enschede