Feestje!

Geplaatst op 16 juni 2009 , in Scouts Meiden, door Johannes de Boer [Twitter: @hannesnl]

Beste dames,

Zoals beloofd is er nog voor het zomerkamp een feest omdat jullie de DSW hebben gewonnen (de taart hebben we tijdens het famiieweekend al gehad). Dit feest is zoals in de halfjaarplanning staat op 26 juni. De locatie is inmiddels ook bekend: de achtertuin van Johannes. Hier zijn jullie vanaf 19:30 uur welkom. Het feest duurt tot ongeveer 21:30 uur. We gaan niet uitgebreid eten of BBQen, maar zorg wel dat je ruimte in je buik hebt voor lekkere dingen!

Het adres van Johannes is Perikplein 81.

Helaas is het feest niet op het Ruthbeek, want daar is namelijk een festival, dus kunnen wij er niet terecht.

Tags

 
Scouting 't Volbert is zoveel meer dan opkomsten alleen! Kijk ook eens bij over scouting 't Volbert.