Ouderavond verkenners 21 sept.

Geplaatst op 16 september 2009 , in Scouts Jongens, door Gearchiveerde gebruiker

Beste verkennerouders,

Graag willen wij u van harte uitnodigen voor de ouderavond van de verkenners op maandag 21 september aanstaande. De avond begint om 20:00 in de grote schuur van scouting ’t Volbert en zal ongeveer 1 uur duren. We zullen op deze avond onder andere het nieuwe leidingteam voorstellen en het jaarprogramma van de verkenners bespreken.

Om ons een indicatie te geven van het aantal ouders dat we kunnen verwachten (hoeveel koffie en koekjes we moeten inslaan), willen we vragen of u via een email aan de verkennerleiding zou kunnen aangeven of u wel of niet aanwezig kunt zijn.

Groetjes,

Douwe, Jeroen, Leanne, Niels
Verkennerleiding

Tags

 
Scouting is leuk, leerzaam en uitdagend! Vrijwilliger worden?. Kom bij Scouting 't Volbert in Enschede