Zomerblog : zaterdag 6 juli nachtverslag 2

Geplaatst op 8 juli 2013 , in Scouts Meiden, door Blog Buddies

door  Anne, Sanne, Lisa en Karlijn.

08:30 uur vertrok de trein naar Berlijn! 🙂

We moesten wel vaak overstappen (iets van 48 keer ofzo) maar om 18:00 kwamen we met de tram/trein aan op het station, we moesten nog een paar kilometer lopen naar het gebouw. Het is een heel mooi gebouw, wat lijkt op het Huis Anubis 🙂

Er hangen ridderachtige dingen aan de muren, en er zijn drie verdiepingen met stapelbedden. Heel gezellig dus ! haha.

Eerst gingen we nog eventjes boodschappen halen voor het avondeten, en rond 21:00 uur gingen we avondeten (lekker op tijd) We aten pasta, met spekjes en geraspte kaas enzo, en garnaleeeen! het was heel lekker. En nu is het 23:30 uur, maar we gaan nog niet slapen hoor ;D x

 

Scouting 't Volbert is zoveel meer dan opkomsten alleen! Kijk ook eens bij over scouting 't Volbert.