Superopkomst

Geplaatst op 23 januari 2014 , in Welpen Jongens, door Tijs Weustenraad

Beste welpen jongens en ouders,

Zaterdag 1 februari heeft de leiding iets supers voor de welpen jongens op de planning staan. Wij hebben dan een Superopkomst in plaats van een normale opkomst. Deze opkomst zal dan ook supergaaf zijn in plaats van gewoon gaaf. Wij gaan dan superleuke dingen doen in plaats van gewoon leuke dingen.

Wat wij allemaal gaan doen is een verrassing; dat hoor je tijdens de opkomst van 1 februari. De opkomst begint wel gewoon om 14.00 uur op het clubhuis. Vanwege de Superopkomst is de eindtijd iets later: de welpen jongens kunnen op 17.00 uur opgehaald worden bij het clubhuis.

De leiding heeft veel zin in deze opkomst! Hopelijk zien wij dan veel superwelpen!

Met vriendelijke groet,

De welpen jongens leiding.

Tags

 
Scouting is leuk, leerzaam en uitdagend! Vrijwilliger worden?. Kom bij Scouting 't Volbert in Enschede