Skip to main content

Beste Volberteers,

 

Over een paar maanden is het weer tijd voor de kersthike! De kersthike zal plaatsvinden vanaf vrijdag 13 december 2019 tot en met zondag 15 december 2019. Om dit evenement goed te kunnen laten draaien hebben wij natuurlijk wel hulp nodig en u zal ons daarbij mogelijk kunnen helpen. Wij zoeken voor dit geweldige evenement nog ouders die posten onderweg op de route willen bemannen (op vrijdag en/of zaterdag) en ouders die willen helpen bij het koken van de avondmaaltijd op zaterdag.

Wat is de kersthike?

De kersthike is een wandeltocht, waar alle speltakken en ook ouders, aan deel mogen nemen. Hierbij wordt er van een locatie naar een andere locatie gelopen met behulp van verschillende routetechnieken. Dit begint dan voor alle speltakken vanaf de scouts en hoger op vrijdag. Zaterdag lopen alle speltakken mee. Op de eindlocatie kunnen wij dan met iedereen genieten van de heerlijke avondmaaltijd die er dan gekookt is.

U wilt helpen?

Lijkt het u leuk om een post te bemannen, of lijkt het u leuk om mee te helpen bij het bereiden van de avondmaaltijd? Stuur dan een mailtje naar kersthike@volbert.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vragen?

Voor vragen over de verschillende taken kunt u een mailtje sturen naar kersthike@volbert.nl

 

Meer informatie over de kersthike volgt nog.

 

Met vriendelijke groeten,
Namens de Kersthikecommissie

 

Pim Beune, Hugo Nijenhuis, Joppe Voogd en Dominique Vos

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?