Inschrijven

Leuk dat je lid wilt worden van Scouting ’t Volbert!

Het inschrijven gaat erg makkelijk en kost je slechts 5 minuten. Wanneer je je inschrijft bij onze groep, dan ga ja automatisch akkoord met een incasso voor de contributie. Wij incasseren de contributie elk kwartaal. Informatie over de contributie kun je vinden op de contributie pagina in ledenservice.

Scouting Nederland

Wanneer je jeugdlid wordt van Scouting ’t Volbert ben je ook automatisch lid van Scouting Nederland. Je wordt dus tegelijk lid van de grootste jeugdorganisatie van Nederland. Je krijgt jaarlijks een ScoutPas van Scouting Nederland en het Scouting Magazine valt elk kwartaal bij je in de brievenbus. Van ons krijg je natuurlijk iedere week gave, spannende en leerzame activiteiten aangeboden. Scouting, da’s pas leven!

Inschrijven

Klik op onderstaande link om de inschrijving te starten:

Let op! Vul op het eerste scherm je voor- en achternaam in en kies vervolgens voor ‘ik wil meekijken’, je krijgt dan een aanmeldformulier.

Nadat de gegevensbeheerder de inschrijving heeft verwerkt, krijg je een welkomstmail en kun je aanvullende gegevens toevoegen aan je account.

NB: Vul onder “Mijn Scouting” > “Mijn basisgegevens” de tabbladen “basis”, “adressen”, “e-mail”, “aanvullende lidgegevens” en “bankrekeningen” in. Alleen wanneer wij over een juist bankrekeningnummer + tenaamstelling beschikken, dan kunnen wij de contributie afschrijven van de rekening.

Inschrijven - stap 1

Inschrijven - stap 2

Inschrijven - stap 3

Inschrijven - stap 4