Scouts: Jongens

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Meld je dan aan en beleef uitdagende avonturen bij de scouts en beleef hier samen met je nieuwe vrienden supergave dingen. Bouw je eigen toren of een boomhut, ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuur en ontdek de wereld om je heen!

De scouts van 11 tot en met 15 jaar worden bij ons opgesplitst in een jongens- (verkenners) en meisjesgroep. Bij de verkenners ga relatief zelfstandig aan de slag en leer je samen werken met anderen. Je hoeft gelukkig niet alles zelf te doen, je zit namelijk in een patrouille. Een patrouille is een subgroepje verkenners (ongeveer 6) waarmee je samen optrekt. Een patrouille heeft een patrouilleleider (PL) en een assistent PL (APL). De PL & APL zijn meestal de oudste jongens in de groep en het is hun taak om te zorgen dat de patrouille goed samen werkt. Doordat je tijdens je jaren bij de verkenners een paar keer van rol wisselt, blijft het altijd een uitdaging en kan je steeds een stukje meer!

Elk jaar gaan de verkenners een week op zomerkamp en twee keer op weekendkamp. Op kamp overnacht je in een tent, mag jezelf je eigen eten koken, loop je een hike, hebben we een spannende dropping en doen we nog veel meer. Kortom: het is altijd gezellig!

Wil je een keer met ons meekijken? Dat kan 4 keer gratis en vrijblijvend! Neem eerst contact op met de verkennerleiding.

De scoutsleiding bestaat uit:

Mustafa, Pim, Teun en Joppe

Agenda

De laatste berichten:

Algemeen / Groep

Informatieavond World Scout Jamboree 2023

Hallo leden en ouders/verzorgers,   In 2023 staat er een gaaf evenement gepland: de World Scout Jamboree in Zuid-Korea! Dit is dé kans om samen…
Algemeen / Groep

#herfsthike2021

Lieve Volberteers, Er gaan kei veel mensen mee met de herfsthike joh! De opkomsten gaan natuurlijk niet door. Lees de vorige post als je die gemist…
Scouts Jongens

Geen opkomst aanstaande zaterdag

Beste ouders/verzorgers,   In verband met de herfsthike is er aanstaande zaterdag geen opkomst.   Met vriendelijke groeten,   De scoutsleiding.
Algemeen / Groep

Extra bijdrage vorig zomerkamp scouts 2021

Beste ouders/verzorgers van de scouts jongens en meiden, Het is inmiddels alweer een tijdje terug, maar afgelopen zomer hebben we met de scouts een heel…
Bevers
Halloween
JOTI 2020
Scouts Jongens
Reminder: JOTI 2021 – Colour the globe, Colour your life
Algemeen / Groep
#herfsthike2021
Algemeen / Groep
Leidingweekend 2021
Scouts Jongens
Ouderavond Scouts Jongens
JOTI 2020
Algemeen / Groep
JOTI 2021 – Colour the globe, Colour your life
Algemeen / Groep
Opstarten Bevers
Algemeen / Groep
Overvliegen 2021
Algemeen / Groep
#herfsthike2021
Algemeen / Groep
Opstart nieuw scoutingseizoen
Scouts Jongens
Update eindtijd zomerkamp
Expeditie Robinson 2021
Scouts Jongens
Herinnering: Aanmelden Zomerkamp Scouts 2021