let op teken

Geplaatst op 24 July 2013 , in Scouts: Jongens, door Gearchiveerde gebruiker

Beste ouders en verkenners,

Nu iedereen weer een beetje is uitgerust kunnen we terug kijken op een geslaagd zomerkamp. We willen jullie nogmaals wijzen op het gevaar van tekenbeten. Op en rond ons kampterrein zaten veel teken en menig verkenner en leiding heeft een teek opgelopen. Meestal is dit echt geen ramp, maar er is een kleine kans dat de ziekte van Lyme krijgt. Een van de leiding heeft lyme opgelopen. Gelukkig gaat het na een antibioticakuur en een week rust al een stuk beter.

Voor meer informatie kun je kijken op deze pagina: http://www.volbert.nl/ledenservice/teken-en-tekenbeten

Mvg,

de Verkennerleiding

Tags

 
Scouting 't Volbert is zoveel meer dan opkomsten alleen! Kijk ook eens bij over scouting 't Volbert.