Ouderavond vrijdag 24 sept

Geplaatst op 22 september 2010 , in Scouts Jongens, door Gearchiveerde gebruiker

Beste ouders en verkenners,

De verkenners kunnen zich opmaken voor weer een actief seizoen! Zoals u misschien al gehoord heeft is de samenstelling van het verkenners leidingteam veranderd. Leanne, Jeroen en Sjoerd hebben het team verlaten. Jeroen zal komend seizoen de R&S begeleiden en Sjoerd gaat naar het padvindsters leidingteam. Leanne zal komend seizoen geen leiding zijn en gaat andere dingen doen op zaterdag. Daar staat tegenover dat er twee nieuwe gezichten bij gekomen zijn. Tim Bachmayer (explorer) en ikzelf zullen het ontstane gat zo goed mogelijk proberen op te vullen. Vrijdagavond 24 september (20:00 uur, grote schuur) zal er een ouderavond zijn waarbij wij het nieuwe team zich aan u zal voorstellen. Hierbij hopen wij velen van u te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

de Verkennersleiding

Tags

 
Scouting 't Volbert is zoveel meer dan opkomsten alleen! Kijk ook eens bij over scouting 't Volbert.