Opkomst 24 september

Geplaatst op 20 september 2011 , in Welpen Meiden, door Johannes de Boer [Twitter: @hannesnl]

Zaterdag is de laatste opkomst voor het overvliegen. Na het overvliegen komt er nieuwe leiding bij onze speltak. Daarom maken we er zaterdag een gezellige, leuke en actieve opkomst van! Kom op de fiets, want die hebben we zeker nodig!

Om op een gezellige manier afscheid te nemen van elkaar gaan we zaterdag na de opkomst lekker eten. Ook de nieuwe leiding schuift aan, zodat jullie die alvast leren kennen. De opkomst duurt tot 19:00 uur, jullie kunnen opgehaald worden bij het clubhuis.

Zoals jullie merken laat de halfjaarplanning nog even op zich wachten, de nieuwe leiding is die momenteel aan schrijven.

Scouting is leuk, leerzaam en uitdagend! Vrijwilliger worden?. Kom bij Scouting 't Volbert in Enschede