Skip to main content

Beste padvindsters,

Afgelopen weekendkamp hebben jullie aangegeven nog graag te willen oefenen met coördinaten en kaart/kompas lezen. Voor de opkomst van komende zaterdag hebben wij dit voor jullie voorbereid. Omdat de uitleg en oefening aardig wat tijd kost hebben wij besloten de opkomst om 13:00 uur te laten beginnen.

Jullie worden allemaal om 13:00 uur op het gebouw verwacht. Kom op de fiets, want die heb je nodig voor de coördinatenroute. We vertrekken stipt om 13:00 uur, dus weest niet te laat. De opkomst duurt tot 16:30 uur, net zoals normaal.

Vanaf 18:00 uur is er Playbackshow op het clubgebouw van Mgr. Ariëns, er doen 2 van onze padvindstergroepjes mee, dus komt allen!

groet,
de padvdinsterleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?