Skip to main content

Beste Padvindsters,

Zaterdag is het al zover, dan begint ons zomerkamp! Het thema dit jaar is: Flower Power. Neem dus de mooiste hippie-verantwoorde jurkjes mee. We gaan allemaal leuke, maar vooral ook relaxte dingen doen (want dat doen hippies altijd!).

We verzamelen zaterdag4 juli om 15:00 uur in Smeerling. Het is mogelijk dat we enkele van jullie nog vragen om eerder op het gebouw te zijn, dit om spullen te vervoeren die we anders niet meekrijgen. Hierover worden jullie gebeld door de leiding. Wanneer jullie naar het terrein rijden, vragen we jullie gebruik te maken van de volgende route:

Je gaat dus pas NA de bushalte links het zandpad in (achter de boerderij langs) Gebruik a.u.b. niet de andere zandwegen, deze zorgen voor overlast voor de omwonenden! Op de zandwegen staat de route met bordjes aangegeven.

Route vanaf de Snelweg (A31, Duitsland, Afslag 17, Dörpen): route

Gedetailleerde route naar Labelterrein: route

Op 11 juli is het kamp om 14:00 uur afgelopen. We vertrekken dan uit Smeerling. Wij verzoeken jullie om allemaal dan naar het gebouw toe te rijden, om te helpen met uitpakken van de aanhangers. Dit gaat met 15 mensen stukken sneller dan met 3!

Tijdens het zomerkamp lopen we natuurlijk ook een hike. Het is daarom belangrijk dat slaapspullen bij je hebt die makkelijk in je hike rugzak passen. Met deze hike rugzak ga je 2 dagen hiken.  Omdat het tijdens het kamp zowel bloedjeheet en ijskoud kan zijn adviseren we voor beide situaties kleding mee te nemen, en daarbij vooral je zwemkleding, zonnebrand, zonnebril en zakgeld te vergeten (voor lekkere ijsjes enzo)

Tenslotte, voor het thema neem je naast je themakleding ook een lapje stof mee (minimaal 50×50 cm), zoek maar een vreemde kleur bij je moeder uit de kast! Ook heb je een wit t-shirt nodig, neem deze mee!

Heb je nog vragen, laat het vooral weten! contact

groet,

JJJ

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?