Skip to main content

Beste Verkenners,

Morgen is het al zover, dan begint de Expeditie Robinson! 

We verzamelen zaterdag 4 juli om 15:00 uur in Smeerling. . Wanneer jullie naar het terrein rijden, vragen we jullie gebruik te maken van de volgende route:

Je gaat dus pas NA de bushalte links het zandpad in (achter de boerderij langs) Gebruik a.u.b. niet de andere zandwegen, deze zorgen voor overlast voor de omwonenden! Op de zandwegen staat de route met bordjes aangegeven.

Route vanaf de Snelweg (A31, Duitsland, Afslag 17, Dörpen): route

Gedetailleerde route naar Labelterrein: route

Op 11 juli is het kamp om 14:30 uur afgelopen. We vertrekken dan uit Smeerling. Wij verzoeken jullie om allemaal dan naar het gebouw toe te rijden, om te helpen met uitpakken van de aanhangers. Dit gaat met 20 mensen stukken sneller dan met 3!

Tijdens het zomerkamp lopen we natuurlijk ook een hike. Met deze hike rugzak ga je 2 dagen hiken. Het is daarom belangrijk dat slaapspullen bij je hebt die makkelijk in je hike rugzak passen en een goede rugzak is dus noodzakelijk!!! Omdat het tijdens het kamp zowel bloedjeheet en ijskoud kan zijn adviseren we voor beide situaties kleding mee te nemen, en daarbij vooral je zwemkleding, zonnebrand, zonnebril en zakgeld niet te vergeten! Wil je weten wat je zoal mee moet nemen? Check dan de paklijst op ScoutWiki:  http://nl.scoutwiki.org/Paklijst 

Aangezien het volgende week best wel weer eens warm kan worden: neem een flesje mee waarin je de hele week water kunt doen. Is ook makkelijk voor tijdens de hike.

Tijdens het zomerkamp is Leanne bereikbaar voor noodgevallen.
Telefoon: 06 123 44 621
Voor  minder acute zaken kunnen jullie, ook tijdens het kamp, kunnen jullie mailen naar verkennerleiding@volbert.nl
Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?