Skip to main content

Beste ouders,

We hebben afgelopen woensdag een ouderavond gehouden. Er waren jammer genoeg maar zeven ouders aanwezig, daarom dit verslagje over deze avond.

Wat hebben nou gedaan op de ouderavond:

  1. Wij hebben onszelf als leiding uitgebreid voorgesteld, Zodat jullie een beeld konden krijgen over wie nou leiding geeft aan uw kinderen.
  2. Verder zijn er een aantal activiteiten toegelicht welke u terug vinden kunt vinden in het halfjaarprogramma van de Welpen en het Jaarprogramma van de groep.
  3. We hebben een ouderdelegatie gekozen voor de welpen. Oranda Krupers heeft dit jaar deze taak op zich genomen. Zij zal de welpen vertegenwoordigen tijdens de groepsraad en zij is ook het aanspreekpunt voor alle ouders van de welpen.

Verder hebben wij bij de welpen enkele algemene regeltjes:

  1. De opkomst begint om 1400h, dus zorg ervoor dat je iets voor 1400h aanwezig bent.
  2. We hebben elke opkomst een uniform aan. Dat houdt in: de blouse (in de broek) en de das.
  3. Natuurlijk kan het altijd een keer gebeuren dat uw kind niet aanwezig kan zijn. Maar we stellen het op prijs om dit voor vrijdagavond 1900h af te melden per e-mail. Weet u het pas op zaterdagmorgen, stuurt u dan een sms naar Tijs Weustenraad.
  4. De communicatie verloopt in principe per e-mail. Verder komt er veel informatie te staan op de website, dus het is handig als u wekelijks op de website kijkt.

Belangrijke data:

Houdt u in ieder geval het weekend van 21/22 november vrij voor het weekendkamp van de welpen. Het zomerkamp zal dit jaar hoogstwaarschijnlijk in week 27 van 2010 vallen. De precieze gegevens hiervoor wordt nog bekend gemaakt, maar als u deze week vrij kunt houden is dat helemaal mooi.

Mocht u nog vragen over het bovenstaande hebben, of over andere zaken? Dan horen wij dit graag, neemt u contact op met ons via de contactpagina.

Met vriendelijke groeten,

Rob, Tim, Luc en Tijs.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?