Skip to main content

Beste ouders,

Gisteravond hebben we een ouderavond gehouden. Hierin is onder andere de leiding voorgesteld en hebben we besproken wat we komend jaar gaan doen. Helaas waren er maar van 4 van de 11 kabouters ouders aanwezig. De agenda zag er als volgt uit:

 1. Voorstelrondje ouders & leiding
 2. Halfjaarplanning
 3. Zomerkamp/JUBJAM100
 4. Ons zomerkamp staat gepland voor 10 t/m 14 juli. Er is volgend jaar echter ook een jubileum jamboree waar we heen kunnen (zie JUBJAM100 website ) van 26 juli tot en met 4 augustus 2010 in Roermond. Het kamp duurt voor de DWEK leeftijd (Dolfijnen, Welpen, Esta’s en Kabouters) 5 dagen. Het is echter nog niet bekend welke 5 dagen tijdens deze periode. Binnenkort komt er een poll op de website om jullie te laten kiezen waar de voorkeur aan gegeven wordt.

 5. Regeltjes
 6. We hebben met z’n allen een aantal regels afgesproken om de opkomsten goed te kunnen draaien. Deze zijn:

  • Afmelden voor de opkomst: Voor vrijdag 18:00 via een mail naar de leiding (contact formulier)
  • Elke opkomst je uniform aan (blouse, das en een blauw gekleurde broek), behalve bij avondopkomsten. (dit blijven we doen totdate we als groep een besluit hebben genomen over het nieuwe uniform)
  • De opkomst begint om 14:00 uur, zorg dat je enkele minuten van te voren aanwezig bent
  • Onze communicatie verloopt in principe via de website, er wordt een e-mail verzonden ter herinnering aan een nieuw bericht. Het is echter geen verkeerde gewoonte om wekelijk de site in de gaten te houden

 7. Ouderdelegatie groepsraad
 8. Marco Bersee heeft zich beschikbaar gesteld als lid van de groepsraad voor de kabouters. Wanneer er jullie punten hebben voor de groepsraad, dan kun je deze aan hem doorgeven. De eerstvolgende groepsraad is 26 september.

 9. Vriendinnetjes opkomsten
 10. Gezien het geringe aantal kabouters mogen alle meide de komende 3 opkomsten een vriendinnetje of klasgenootje meenemen naar de opkomst.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?