Skip to main content

Beste Verkenners!

 In het weekend van 6, 7 en 8 november vind het eerste weekendkamp van het nieuwe scoutingjaar plaats! Aangezien de kredietcrisis momenteel de hele wereld treft, willen wij jullie erop voorbereiden wat ECHT werken voor je geld betekent. Dit gaan wij jullie bijbrengen tijdens:

Het Noeste Arbeiders kamp
 

Locatie
Het kamp zal dit jaar plaats vinden in Vilsteren (bij Ommen). Het adres van de blokhut is: Vilsterseallee 4a 7734 PB Vilsteren Voor route-informatie kun je ook terecht op onderstaande website: http://scoutingvilsteren.webs.com/route.htm

Tijden & Installatie
We bij de blokhut in Vilsteren op vrijdag 6 november verzamelen om 21:00u. Op zondag 8 november om 14:00u. kunnen de arbeiders weer opgehaald worden. Daarnaast zullen zondag om 13.00u. de nieuwe verkenners geïnstalleerd worden, uiteraard zijn de ouders van deze kinderen welkom om toe te kijken.

Kosten
De kosten voor het kamp bedragen € 20,00 en kunnen overgemaakt worden naar ABN rekeningnummer 460021184 ten name van J. Koch in Enschede vóór zondag 1 november.

Aanmelden / afmelden
Het wordt een super leuk weekend waar je zeker bij moet zijn! (indien je toch zo saai wilt zijn dat je je af wilt melden, dan moet je vóór zondag 1 november 19:00 uur een mailtje hebben gestuurd met je afmelding aan verkennerleiding@volbert.nl)

Wat moet je meenemen?
Natuurlijk moet je alle standaard scouting spullen weer meenemen. Als je nog niet zo goed weet wat dit inhoud kun je op de derde pagina van deze brief die via email is verstuurd een paklijst vinden. Vergeet hierbij vooral je thema kleding niet! Daarnaast organiseren wij op de avond van 30 oktober een informatieavond voor ouders en verkenners over het afstellen van rugzakken. Ook hier kun je vragen stellen over de benodigdheden als verkenner. Nadere informatie over deze avond heb je gekregen in een aparte email. Daarbuiten kun je natuurlijk ook altijd bij de leiding terecht.

 

Groetjes en wij gaan ervan uit dat we iedereen met gevulde maag zien op vrijdag 6 november in Vilsteren!

 

Contact informatie

Voor enkel dringende zaken kun je tijdens het kamp contact opnemen met onderstaande:

Leanne van der Weij
Verkennerleiding Scouting ’t Volbert
Postbus 6297
7503 GG Enschede

Telefoon: 06 123 44 621
Email: Leanne@volbert.nl
Website: http://www.volbert.nl

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?