Skip to main content

De welpenleiding heeft op zaterdag 31 oktober 2009 iets leuks georganiseerd voor de welpen, maar ook voor de ouders en verzorgers van de welpen. Deze opkomst staat in het teken van alles wat met een restaurant te maken heeft.

De welpen zullen deze dag gewoon om 1400h verzamelen op het clubhuis. Gedurende de opkomst zullen zij het clubhuis omtoveren in een restaurant en gaan ze koken, onder deskundige begeleiding uiteraard.

Deze opkomst zal anders dan normaalgesproken niet eindigen om 1630h. In plaats daarvan wordt van elke welp een ouder / verzorger uitgenodigd om het restaurant te bezoeken. U kunt tussen 1730h en 1745h het restaurant binnentreden, waarna de welpen u zullen gaan bedienen met de heerlijke gerechten die zij gekookt hebben tijdens de opkomst.

De welpen zullen tegelijkertijd met u het kindermenu eten.

De verwachting is dat iedereen om 1900h uitgegeten is. Nadat iedereen uitgegeten is, bestaat er nog de mogelijkheid om na te praten / borrelen.

Wilt u ook uw welp nette kleren in een apart tasje meegeven? Tijdens de opkomst kunnen zij gewoon hun oude kleren dragen, maar tijdens het bedienen is het de bedoeling dat zij wat nettere kleren dragen. Het hoeft dus niet perse een smoking te zijn.

Aan deze opkomst zijn geen kosten verbonden.

De welpenleiding hoopt natuurlijk van alle welpen zijn kookkunsten te zien. Tevens hoopt de leiding per welp een ouder / verzorger te zien tijdens het eten.

Mocht u nog vragen hebben? Dan kunt u altijd contact opnemen met Tijs Weustenraad via de contactpagina.

Met vriendelijke groet,

Tim, Rob, Luc en Tijs.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?