Skip to main content

Beste leden en ouders,

In deze post hadden wij graag jullie de uitslag van de poll willen mededelen. Helaas is dit nog niet mogelijk omdat er te weinig mensen gestemd hebben (slechts 40%). Om een betrouwbaar beeld te krijgen van deelnamebereidheid is het nodig dat tenminste 67% van de stemgerechtigden een stem uitbrengt. Daarom is de poll opnieuw opengezet.

beslissing

Om te beslissen of wij een eigen zomerkamp gaan organiseren, of dat we naar de jubjam100 gaan vragen wij aan alle (ouders van) jeugdleden om een stem uit te brengen in onze electronische poll. Je hebt 2 mogelijkheden. Wanneer je als jeugdled stemt dan doe je dit in overleg met je ouders.

KEUZE 1: JE STEMT VOOR DEELNAME AAN DE JUBJAM100

  • Het kamp vind plaats van 26 juli tot en met 4 augustus
  • De kosten zijn hoger dan het normale zomerkamp (mogelijk lager met financiële acties
  • Je krijgt er een ongelofelijke belevenis voor terug

KEUZE 2: JE STEMT TEGEN DEELNAME AAN DE JUBJAM100

  • Je wilt op een normaal zomerkamp
  • Deze vindt plaats in de eerste vaak van de basisschool zomervakantie
  • Het kamp is goedkoper dan de JubJam100

Wie mag stemmen?

Elk jeugdlid van de kabouters, welpen, verkenners en padvindsters (en hun leiding) kunnen eenmaal stemmen. Hiervoor maak je gebruik van de Scouting Nederland Lidnummer (staat op je scoutcard, op sol.scouting.nl, en op alle post van Scouting Nederland) en je geboortejaar. Mocht je problemen ondervinden met het stemmen, neem dan contact op met de secretaris (Johannes de Boer). Vermeld daarin je lidnummer en geboortejaar, hij controleert je gegevens in de administratie.

Let op! Je kunt stemmen tot en met 25 oktober as.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?