Skip to main content

Beste kersthike deelnemers,

Voor iedereen die om wat voor reden dan ook geen mailtjes heeft ontvangen met een inschrijfbevestiging en betalinginstructie. Volg de aanwijzingen in deze mail.

Voor de deelname moet je betalen:

Bevers: E 6,-
Kabouters en Welpen: E 10,-
Verkenners en Padvindster: E 17,50
R&S, Stam en SOS: E 20,-
Leiding: E 7,50
Overige deelnemers: E 6,-

Dit bedrag kun je overschrijven naar rekening 460021184 t.a.v. J. Koch – Enschede.

Zet in de eerste regel van de overschrijving alleen het inschrijfnummer! (kun je vinden bij in je evenementen overzich in Scouting Online) In de 2e (en evt 3e) regel zet je de naam van de speltak, en de achternaam van het kind. Voorbeeld:

regel 1: 123456
regel 2: Bevers, de Boer

Door je overschrijving op deze manier aan te leveren, kunnen wij deze automatisch verwerken, dit scheelt ons veel uitzoektijd bij 100+ aanmeldingen. Mocht je het geld al hebben overgemaakt, maar de verkeerde omschrijving hebben gebruikt? Foei! Volgende keer beter, maar natuurlijk vinden we je wel terug en registeren we je betaling.

Mocht je nog aanpassingen willen doen in je dieët- of allergie gegevens, Ga dan naar Scouting Online (http://sol.scouting.nl). Ga vervolgens naar ‘mijn gegevens’. Onder het tabblad ‘inschrijvingen’ kan je naar de inschrijving gaan om deze te wijzigen.

Groet en tot snel
De Kersthike 2009 commissie

Johannes, Lizza, Jeroen, Iris, Ron, Rob, Jorieke, Loes

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?