Skip to main content

Lieve Padvindsters,

afgelopen zaterdag hebben we het over een aantal dingen gehad, hieronder kunnen jullie lezen wat en wat we hierover hebben besloten.

  • Scoutfit & opening

Er zijn workshops geweest in het kader van de opening, dit vond de leiding de afgelopen tijd namelijk niet zo netjes gaan. En omdat dit wel ons ‘visitekaartje ‘naar omstanders en ouders toe is, hebben we geoefend hoe we netjes kunnen openen.

Vanaf aanstaande zaterdag geldt: heb je geen blousse en das dan moet je deze ophalen van huis.

  • DSW

De eerste DSW vergadering is geweest, daarin is besloten dat de DSW zal plaatsvinden van vrijdag ( avond) 7 mei en zal duren tot zondag 9 mei 15:00 uur.

Aanmelden & afmelden kan bij ons tot uiterlijk 25 februari 17:00 uur, doe dit middels een e-mail of het contactformulier.

!Vermeldt hier ook bij of je graag heel graag wil winnen op de DSW!

Weetje niet wat de DSW inhoudt vraag het dan aan ons of padvindsters die er al geweest zijn.

  • LSW

Als je met je ronde de DSW wint dan ga je naar de Landelijke Scouting Wedstrijden ( www.scoutingwedstrijden.nl ).

Afgelopen zaterdag kregen wij de vraag/ opmerking van een aantal van jullie dat zij als ze de DSW winnen niet naar de LSW willen.

De LSW is 21,22 & 23 mei in Baarn.

Omdat een aantal zelfs al 2x of 1x eerder naar de LSW zijn geweest en jullie een druk bezet leven hebben snappen wij dit en geven wij danwel andere Volbert padvindsters/ verkenners danwel een andere scoutinggroep de kans naar de LSW te gaan, mocht de ronde die de DSW wint niet naar de LSW willen.

  • Vriendinnetjes opkomsten

Natuurlijk mag je altijd een vriendinnetje meenemen, maar omdat jullie speciaal naar een vriendinnetjes opkomst hebben gevraagd geven wij julie de kans om massaal vriendinnetjes mee te nemen op de volgende opkomsten:

6 & 12 ( avondopkomst) & 13 maart

Wij vinden het fijn om te weten hoeveel en wie er met je mee komt, dan kunnen wij ons geweldige programma voor deze opkomsten aanpassen.

Groetjes jullie allerliefste padvindsterleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?