Skip to main content

Beste ouders en/of verzorgers,

Uiteraard wordt het 100 jaar scouting in Nederland ook landelijk gevierd. Op 15 mei overspoelen tienduizenden scouts de stad Utrecht voor een geweldige dag vol scoutingplezier. Eerst op allerlei locaties in de stad waar zij gezamenlijk het spel van scouting spelen. Om vervolgens in een bonte stoet naar stadion Galgenwaard te trekken voor een groots, feestelijk en uniek scoutingspektakel. Onze Welpen, kabouters, verkenner, padvindsters, Rowans & Sherpa’s en Stam zullen hier uiteraard naar toe gaan. De scouts2day wordt georganiseerd door scouting Nederland. Voor een uitgebreide omschrijving van dit evenement kunt u de website www.scouts2day.nl bezoeken.

Wij gaan als scouting ’t Volbert deel nemen aan dit evenement. Wel zijn hier extra kosten aan verbonden. Vervoer, lunch of avondmaaltijd super activiteiten en een spetterende show daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Het totale pakket kost € 22,50. Dit geeft toegang tot een onvergetelijke en unieke Scoutingdag. De reguliere opkomst zal op deze datum dan ook geen doorgang vinden.

De extra kosten kunnen alleen door automatische incasso worden betaald. Inschrijving en toestemming om dit bedrag van uw rekening af te schrijven is dan ook verreist. Daarom verzoeken wij u om uw zoon/dochter middels onderstaande formulier in te schrijven.

Met vriendelijke groet,

Uw ambassadeurs scouting ’t Volbert
Ron & Simon

Let op!
Gebruik alleen onderstaande link voor de inschrijving, niet de Scouts2Day link in Akela van Scouting Nederland. Controleer of je je inschrijft bij Scouts2Day van Scouting ’t Volbert! Het is voor jeugdleden niet mogelijk om zich bij Scouting Nederland in te schrijven voor de Scouts2Day. Je krijgt dan de foutmelding dat je te jong bent.

Stap 1: Login op Akela
Stap 2: Aanmelden voor de Scouts2Day

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?