Skip to main content

Beste kabouters en kabouterouders,

Hierbij een korte update over onze activiteiten voor de komende maanden.

Weekendkamp

Het weekendkamp van 10 en 11 april gaat niet door. Dit komt doordat Johannes en Iris in het buitenland zijn voor werk en studie. We hebben daardoor te weinig leiding. In plaats van een weekendkamp is er een normale opkomst op 10 april.

Het weekendkamp wordt verplaatst naar 29 en 30 mei. Dit kamp begint zaterdag om 11:00 uur en eindigt zondag om 15:00 uur. De locatie volgt later.

Scouts2Day

Er gaan 8 kabouters mee naar de Scouts2Day. Het beloofd een mooie en gezellige dag te worden. De veiligheid op dit evenement is goed geregeld. Alle kabouters krijgen een armband met deelnamenummer er op. Hiermee kan in geval van verdwaling de leiding snel worden opgespoord. Ook krijgen de kabouters van ons een geplastificeerd kaartje met contactgegevens mee in hun borstzakje. Extacte tijden zijn nog steeds niet bekend, maar wij verwachten dat we rond 08:00 uur de trein naar Utrecht Centraal gaan nemen.

Zomerkamp

Het zomerkampterrein is geregeld. We gaan naar Bad Bentheim, op 10 minuten lopen van het kasteel. Het zomerkamp is van zaterdag 10 t/m woensdag 14 juli. We beginnen rond het middaguur (exacte tijden volgt nog) en het kamp gaat naar verwachting E 60,- kosten. Wij stemmen met de padvindsters, verkenners en welpen onze begintijd af, zodat alle ouders de mogelijkheid hebben om hun kinderen naar het eigen kampterrein te kunnen brengen (maar carpoolen is natuurlijk efficiënter).

Voor het zomerkamp zijn wij van plan om een tentendorp te maken. Daarom zouden wij graag willen weten hoeveel kabouters er over een koepeltent beschikken waar 2 of 3 kinderen in kunnen slapen. Daarnaast zouden wij het op prijs stellen of de ouders aan ons door kunnen geven of zij over een aanhanger beschikken en/of bereid zijn met een aanhanger naar Bad Bentheim te rijden.

Voor volgende week alvast hele fijne paasdagen!

groet,
De kabouterleiding
Johannes, Mark, Iris, Hannah

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?