Skip to main content

Beste kabouters en kabouter-ouders,

Afgelopen week was er helaas geen opkomst. Ook voor de komende 2 weken staat er geen opkomst gepland. Dit vinden wij natuurlijk erg jammer, en daarom gaan we daar een leuke verandering in brengen!

1 mei zal er (in tegenstelling tot eerdere berichten) WEL opkomst zijn! De opkomst wordt zelfs extra leuk en extra lang!

Wat gaan we doen?
We beginnen gewoon om 14:00 uur op ’t gebouw. Daar gaan we lekker koken en bakken. Om 17:00 uur zijn jouw ouders, broertjes en zusjes van harte welkom om in een heus kabouter-restaurant te komen eten. Rond 19:00 uur kun je samen met je familie naar huis om van een welverdiende vakantie te genieten.

Aanmelden
Wij weten natuurlijk dat het vanaf volgende week vakantie is, en dat jullie daarom niet allemaal kunnen komen. Daarom vragen we om voor vrijdag 18:00 uur via e-mail door te geven of je komt, en hoeveel familieleden komen eten in ons restaurant. e-mail naar de leiding

Kosten
Jullie hoeven zelf niets te betalen. Van je ouders, broertjes en zusjes vragen we een bijdrage van 2 euro per persoon, om de kosten te dekken.

Wij hebben er zin in!
Jullie hopelijk ook. We weten dat we een beetje laat communiceren, maar hebben dit pas bedacht toen we zagen dat er anders 3 weken geen opkomst was, en vonden dat wel erg jammer.

groet en tot zaterdag,
De Kabouterleiding

Johannes, Mark, Iris, Hannah

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?