Skip to main content

Beste kabouters,

Volgende week is het zover: we gaan op weekendkamp! In deze post vind je alle informatie die je nodig hebt.

Wanneer
Zaterdag 29 mei 10:30 uur t/m Zondag 30 mei 15:00 uur

Waar
Scouting Kampeerterrein Beundersveld. Torendijk, Hengelo (routekaart: website Beundersveld of Google Maps)
Let op! Als je in Tomtom het adres ‘Torendijk, Bentelo’ invoert kom je waarschijnlijk in Delden uit. Je kunt beter opgeven dat je gaat naar de kruising Torendijk en Wolfkaterweg. Het is dan op de Torendijk na 200 meter rechts. Bekijk de kaartjes goed, want het terrein staat niet duidelijk aangegeven.

Wat kost het?
15 euro per kabouter

Wat neem je mee?
We gaan in tenten slapen en zijn het hele weekend buiten, naam daarom een extra trui mee als je snel koud krijgt. Vergeet ook niet een leuk stripboek, puzzeltje, of wat muziek mee te nemen.

Het is niet handig om een dik/groot luchtbed mee te nemen, want in de tent is maar beperkt ruimte.

Voor een uitgebreide paklijst kun je kijken op de ScoutWiki. Controleer van tevoren goed wat het weer doet.

Vergeet vooral niet om een goede zaklamp mee te nemen, want we gaan een erg leuk avondspel doen zaterdag!

Heb je vragen over wat je mee moet nemen, mail dan de leiding.

KIF-formulier
De meesten van jullie kennen het wel: KIF (Kamp Informatie Formulier). Graag willen wij dat jullie deze allemaal opnieuw inleveren (het liefst digitaal, via e-mail bij Johannes! johannes-apestaartje-volbert-punt-nl). Je kunt dit formulier hier downloaden. Mocht je dit weekendkamp niet meegaan, lever hem dan toch in, dan hoeft het voor het zomerkamp niet meer.

Contact
Mochten je ouders ons tijdens het weekendkamp willen bereiken, dan kunnen ze voor noodgevallen bellen naar Johannes: 06 14 66 49 39

Thema
We hebben niet een bijzonder thema tijdens dit kamp, maar gaan ons wel veel bezighouden met het nieuwe speltakthema (jungleboek) dat tijdens de Scouts2Day is geïntroduceerd. Daarnaast gaan we jullie veel kampeer- en scouting dingen leren, want die hebben we tijdens het zomerkamp zeker nodig!

Aanmelden/afmelden
Wij willen graag uiterlijk maandag 24 mei weten wie er allemaal meegaan. Mail dat even naar de leiding. Ga je mee? Dan kun je het kampgeld overmaken naar: Girorekening 5123414 t.n.v. J de Boer te Enschede. Vermeld in de omschrijving wel even je naam en dat je betaald voor het Weekendkamp Kabouters.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?