Skip to main content

Beste verkenners en ouders,

Komende zaterdag (Koninginnedag) is er geen opkomst. De week erna (7 mei) is er weer een gewone opkomst. De twee weekenden daarna zullen we twee keer op kamp gaan:

In het eerste weekend (13/15 mei) hebben we ons eigen weekendkamp. Tijdens dit kamp moeten jullie een geheime missie uitvoeren ergens op de Sallandse Heuvelrug. Meer mag ik nog niet verklappen, maar het wordt vast en zeker tof!

Tijdens het tweede weekend (20/22 mei) worden de scouting district wedstrijden (dsw) gehouden op de Voshaar in Enschede. Hier kan je laten zien dat wij de beste scouts van Enschede zijn.

Graag wil ik van jullie een bevestiging hebben dat je meegaat op de kampen. Ik verwacht van jullie dat iedereen mee gaat. Mocht je echt niet kunnen, zeer belangrijke reden, dan is het natuurlijk jammer. Stuur voor komende zondag even een mail naar mij. Dan kan ik jullie inschrijven voor de dsw.

Met vriendelijke groet,

Menno Bokdam
teamleider verkenners
sc. ’t Volbert

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?