Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

De welpen gaan op Zomerkamp!
Hieronder staat alle informatie die u nodig heeft voor het kamp; het kamp wordt gedraaid door de bekende welpenleiding versterkt met gastleiding.
Mocht u nog vragen hebben over het kamp, naam dan gerust contact met de leiding op.

We hebben er zin in!
Met vriendelijke groeten van de welpenleiding.

Waar?

Dit kamp wordt gehouden in de blokhut van de Hessengroep Scouting Lunteren: http://www.scoutinglunteren.nl/joomla/. Routebeschrijving en plattegrond vindt u hier onderaan. Op zaterdag 23 juli kunt u uw welp in uniform brengen om 1130h. Op woensdag 27 juli kunt u hem weer ophalen om 1500h. Op woensdag 27 juli begint de installatie van de nieuwe welpen om 1430h; hierbij zijn alle ouders welkom.
Tijdens het kamp is de leiding voor dringende gevallen bereikbaar op het noodtelefoonnummer van Luc Prawoto: 06-31788037.

Carpooling

Gezien de grote afstand van Lunteren is carpooling misschien wel wenselijk. U kunt per mail aan Tijs Weustenraad aangeven of u zich beschikbaar wilt stellen voor carpooling.
Na 9 juli wordt dan een carpoollijst verspreid onder alle ouders met de vermelding welke ouders beschikbaar zijn.

Kampbijdrage

De kampbijdrage is €75,- per welp. Dit bedrag dient uiterlijk zaterdag 16 juli te staan op ING rekeningnummer 6882990 t.n.v. M.W. Hendrikx, Amersfoort, o.v.v. “Zomerkamp welpen 2011, naam welp”. Na 16 juli is de kampbijdrage €85,- per welp. Dit bedrag kan eveneens op de bovengenoemde rekening gestort worden. We weten dat dit bedrag verschilt met die van de welpen: Haveli horde. Dit verschil komt door de huurprijzen van de blokhutten.

Kamp Informatie Formulier

De leiding gebruikt het meest recentste Kamp Informatie Formulier (KIF) van uw welp die u heeft ingeleverd. Bent u van mening dat de KIF van uw welp verouderd is en aangepast moet worden, dan kunt u een nieuwe aanvragen bij de leiding. Voor onjuistheden als gevolg van veroudering van het KIF aanvaardt de leiding geen aansprakelijkheid.

Verzekeringen

Uw kind is door het lidmaatschap bij Scouting Nederland verzekerd. Dit betreft dan de ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering. Geadviseerd wordt dat uw kind zelf ook verzekerd is; de scoutingverzekering is namelijk slechts een aanvullende verzekering. Verder sluiten wij met de groep geen gezamenlijke reis- en bagageverzekering e.d. af. Indien u deze verzekering wenst, dient u deze zelf af te sluiten.

’s Nachts op kamp

Wij blijven slapen in een blokhut, maar desondanks kan het ’s nachts erg koud zijn. Denk dus zelf aan slaapspullen: goede bodemisolatie (matje/luchtbed), een slaapzak, en een deken.

Paklijst:

• Een slaapzak en een zachte isolerende ondergrond (bijvoorbeeld een matje)
• Een warme jas & regenkleding
• Warme kleren voor bij het kampvuur
• Droge reservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen)
• Pyjama
• Zwemkleding met handdoek
• Uniform
• Tandenborstel met geschikte pasta & Zeep & Handdoek
• Evt. Medicijnen (geeft U dit even aan op het Kampinformatie-formulier s.v.p.? Deze wordt op aanvraag verstrekt door de leiding)
• Zaklamp
• Zonnebrandcrème
• Antimuggen spray
• Zakmes met naamlabel (wordt aan het begin van het kamp door de leiding ingezameld).
• Bord, Mok, Bestek voorzien van naamlabel.
• Iets lekkers voor de leiding wordt gewaardeerd 🙂

Denkt u bij ontvangst op zaterdag aan het volgende:

1. Zakmessen dienen te worden ingeleverd. Uit veiligheidsoverwegingen mogen welpen alleen met toestemming onder toezicht in de kampvuurkuil met messen ‘spelen’.
2. Het is niet toegestaan om zakgeld mee te nemen op kamp.
3. Snoepgoed mag meegenomen worden. Wel geldt er een maximum van 500 gram snoep per welp inhoudende twee zakken. De leiding zorgt ook voor snoep tijdens het kamp.

Routebeschrijving & Plattegrond

Adres
Het Houten Hes
Boslaan 95
6741 KE Lunteren

Routebeschrijving
Vanaf de A1 neemt u afslag 15 richting Ede (A30). Neem op de A30 afslag 3 Lunteren. Rijdt richting het centrum van Lunteren (Postweg). Na ongeveer 500 meter houdt je rechts aan (Westzoom). Eerste weg linksaf (Klomperweg). Deze uitrijden tot in centrum van Lunteren. Rechtsaf richting Ede (Dorpsstraat). Voorbij de kerk eerste weg links (Boslaan). Over het spoor rijden en bij de vijfsprong van wegen aan de bosrand van Het Luntersch Buurtbos, rechtdoor. De Boslaan vervolgen. Op een gegeven moment stopt de verharding (net na Hotel-Restaurant ´De Lunterse Boer´ en Het Bosbad). Bij Boslaan 95 ziet u aan de linkerkant een bord met “Jeugd Kampeer terrein” erop; dit is het adres van de blokhut, maar het pad is niet begaanbaar voor auto’s. Dus u vervolgt de onverharde weg tot de kruising. Op de kruising linksaf richting Barneveld (Hessenweg). Na ongeveer 600 meter sla je linksaf, het bospad in. Het bospad is gelegen tegenover een heideveldje en gemarkeerd met een rood-wit gestreepte paal. Dit pad rijdt u uit, totdat u aan de linkerkant het clubhuis ziet. Parkeer hier uw auto.


Route A30 naar blokhut


Route vanaf Lunteren naar Boslaan 95


Route vanaf Boslaan 95 naar blokhut


Blokhut Het Houten Hes, Scouting Lunteren

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?