Skip to main content

Beste Verkenners en Ouders,

Over 3 dagen is het al zover, we gaan op zomerkamp! Afgelopen weekend hebben we met de leiding al een mooie route door de bosrijke omgeving van Baarn gemaakt en alle hotspots in kaart gebracht. Zelfs het weer belooft te gaan verbeteren, dus alle lichten staan op groen. Hieronder nog wat praktische en belangrijke informatie.

Het vervoer:

We verzamelen zaterdag om 12:30 samen met de padvindsters op ons eigen terrein in Enschede. Daar laden we dan alle spullen in en verdelen we de verkenners over de auto’s zodat we om 13:00 uur kunnen vertrekken richting Baarn.

De ouders die op zaterdag 30 juli komen halen worden om 11:30 verwacht in Baarn. Als alles goed gaat zijn we dan om 14:00 uur weer terug op het terrein in Enschede.

Heen rijden (23 juli): Thijmen 4, Dirk 5 en Alon 4.
Terug rijden (30 juli): Niels 3, Jari 3/4, Jesse 4, Dominique 2
Mocht dit niet kloppen, laat het dan zo snel mogelijk horen!!!

(Totaal te vervoeren personen: 10 verkenners + 3 leiding)

Locatie
scoutcentrum Buitenzorg
Amsterdamsestraatweg 51
Baarn

Routebeschrijving:
Rij via de A1 richting Amersfoort.
Voorbij Amersfoort neemt u afslag 13 (Baarn-Noord).
Op de T-splitsing linksaf (richting Baarn)
Op de rotonde linksaf (richting Baarn)
Op de rotonde rechtdoor (richting Soest)
Na ongeveer 400m is het aan de rechterkant van de weg. (direct na groot wit huis er staan bordjes)

Kampinformatie formulier (KIF)

Graag willen we van alle verkenners een ingevuld KIF formulier. Hierop vult u gegevens over allergien, verzekeringsnummers etc. van uw zoon in. Het formulier kunt u HIER vinden. Even uitprinten en zaterdag ingevuld meegeven aan uw zoon.

Bereikbaarheid tijdens kamp

Tijdens het kamp is Menno bereikbaar voor noodgevallen. Zijn telefoonnummer is: …… Verkenners hebben zelf geen telefoon nodig tijdens het kamp en wij verzoeken jullie dan ook die dingen thuis te laten.

Kaartje sturen

Het is altijd leuk om post te krijgen tijdens het kamp, u kunt in ieder geval een kaartje terug verwachten van uw zoon. Een kaartje per verkenner is voldoende voor een grote glimlach. Het is verstandig om de kaart zsm (zaterdag/zondag of maandag) al te posten, dan weet u zeker dat hij op tijd aan komt!

Scoutcentrum Buitenzorg
t.n.v. (naam)
sc. ’t Volbert
Eekhoortjesbos
Amsterdamsestraatweg 51
3744 MA Baarn

Paklijst

Klik hier voor de paklijst

Mocht u nog andere vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Met vriendelijke groet,

de Verkennerleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?