Skip to main content

Lieve scouting liefhebbers!

Graag nodigen wij jullie uit voor het familieweekend 2012! Dit jaar zal het familieweekend plaats vinden vanaf vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni.

Omschrijving

Een heerlijk lui weekend voor alle families van ‘t Volbert. Niets moet, alles mag. Net voor de zomervakantie is dit natuurlijk dé gelegenheid om de tent uit te proberen. Er is wel een programma maar het is aan jullie om te beslissen of jullie hier wel of niet aan meedoen.

Iedere familie verzorgt hun eigen kampeerspullen en eten. Mocht je nou geen kampeerspullen hebben neem dan contact op met de organisatie. Als je het lief vraagt valt er waarschijnlijk wel wat te regelen

Kosten:             6 euro per persoon per nacht.
 
Inschrijving:  is wel gewenst en kan door een mail te sturen naar familieweekend@volbert.nl
 

Programma

Vrijdag
Op vrijdag 15 juni is het kampterrein vanaf 19:00 beschikbaar. De kamperspullen kunnen worden uitgestald en ’s avonds kan worden genoten van een hapje en een drankje bij een sfeervol kampvuur.

Zaterdag
* De zaterdagochtend biedt de mogelijkheid om een mooie ochtendwandeling te maken in de omgeving. Natuurlijk alleen voor de liefhebbers, mocht de slaapzak nog te lekker warm zijn dan kun je rustig blijven liggen.
* Zaterdag middag hebben de bevers tm scouts opkomst op locatie.
* Voor de overige deelnemers (ouders / Stam / e.a. leden) wordt er nog even gekeken naar mogelijkheid tot het volgen van een workshop. Hierover later meer! (Heb je hierover leuke ideeën of kun je een workshop geven, laat het dan even weten op familieweekend@volbert.nl)
* In de avond steken veel families en scouts de barbeque aan. (ook hierbij geldt dat iedere familie zelf verantwoordelijk is voor het meebrengen van materiaal / eten)Zondag
Op zondag is het alweer tijd om te vertrekken. Er is natuurlijk tijd om rustig wakker te worden en te ontbijten. Om 14:00 dient het kampterrein weer leeg te zijn.

Opkomst op locatie

Lukt het je niet om mee te gaan op dit weekend maar wil je wel een super gave opkomst. Dan moet je weten dat de opkomst wel op de locatie van het familieweekend is. De normale opkomst tijden worden hierbij gehanteerd.

Locatie

Het buitencentrum is te bereiken door vanaf de A35 afslag 27 Haaksbergen te nemen. Op de rotonde aan het begin van Beckum rechts, direct daarna links, de Wolfkaterweg richting Bentelo volgen. Na anderhalve kilometer, na een bocht naar rechts, gaat je rechtsaf een zandweg in, de Torendijk. Na 100 meter kun je de auto op de Torendijk parkeren en gaat je te voet rechtsaf het pad langs de bosrand in.

Groetjes en hopelijk in ieder geval tot vrijdag 15 juni!

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?