Skip to main content

Beste verkenners en ouders,

Over drie weken gaan wij op zomerkamp! De bestemming is Soest en we verblijven op het terrein van de Hopman Masselman Groep. Het goed en gezellig verlopen weekendkamp in Buurse en het Twentsvoorjaarskamp geven ons het vertrouwen dat dit zomerkamp super wordt!

Omdat we dit jaar een JAMBOVO (JAMBOree VOlbert: groepszomerkamp alle speltaken gaan mee) hebben worden de inschrijvingen en betalingen centraal geregeld. Daarom het verzoeken wij om zo snel mogelijk voor het kamp aan te melden bij de JAMBVO commissie, en de betaling van het kampgeld te regelen. Een groot deel heeft dit inmiddels gedaan, maar voor diegenen die dat nog niet hebben gedaan is dit een herinnering. Het aanmeldformulier en meer informatie vind je op www.volbert.nl/jambovo

 • Vertrek:Zaterdag 21 juli, 10:00 uur verzamelen bij het Volbert
 • Terug: Zaterdag 28 juli, 14:00 uur bij de grote schuur
 • Vervoer kinderen: Carpoulen, graag horen we per mail wie er willen brengen of halen: verkennerleiding@volbert.nl
 • Vervoer spullen: Grote vrachtwagen
 • (tijden zijn nog indicatief)

  Uiterlijk een week van te voren krijgen jullie nog een mail met de laatste info.

  Met vriendelijke groet,

  de Verkennerleiding

  ps. Zorg dat je fiets in orde is! Die heb je tijdens het kamp namelijk nodig.

  Open WhatsApp
  1
  Hulp nodig?
  Hi!

  Waar kan ik je mee helpen?