Skip to main content

!!!!!!!!!!!(update: 31-10-2012)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vervoer materiaal:

Heen(vrijdag 19:30): Ouders van: Joppe, Pim
Terug(zondag 14:30): Ouders van: ???, ??? (GEZOCHT!)

De tassen van de verkenners gaan ook met de auto mee, dus de verkenners hoeven vrijdagavond niet met een grote tas te lopen! Een klein rugzakje met een flesje water is wel handig.

!!!!!!!!!!!(update: 31-10-2012)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beste verkenners en ouders,

Over twee weken is het al weer zo ver, het herfstkamp van de verkenners. Vrijdagavond 2 november om 19:30 zullen we verzamelen op ons eigen terrein in de grote schuur. Op dat moment start het kamp voor de jongens met een looproute naar het kampterrein. Zondagmiddag 4 november om 14:30 uur is het kamp weer afgelopen. We zijn dan niet op ons eigen terrein maar bij het scoutinggebouw aan de Horstlindelaan 251 in Enschede (zie kaartje onderaan). Het kamp kost 15,- euro en kan contant betaalt worden bij het begin van het kamp.

Installatie

Aan het eind van het kamp (~14:15 uur) zullen we de nieuwe verkenners (Thijmen, Joppe, Stan, Stef, Mustafa en Niek) en een nieuwe leiding (Rob) installeren. Als voorbereiding hierop moet je de scoutswet(1) leren en een blauwe scoutsblouse, installatieteken en een speltakteken scouts aanschaffen.(www.scoutshop.nl) Tijdens de eindvlag zul je de belofte afleggen waarna je officeel verkenner bent. De ouders van de nieuwe verkenners zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Aanmelden

We gaan er vanuit dat alle verkenners meegaan op de kampen. Mocht je nou toch echt niet kunnen komen laat dat dan zsm even aan ons weten!

Vervoer

We zoeken nog iemand die op vrijdagavond en/of zondagmiddag de tenten en kampkisten van de verkenners naar/van de horstlindelaan kan brengen. Kost een half uurtje, help je ons een boel mee!

Emailen kan naar: verkennerleiding@volbert.nl

Met viendelijke groet,

Menno, Tim, Mark en Rob
de Verkennerleiding
sc. ‘t Volbert

(1) Scoutswet

Een Scout trekt er samen
met anderen op uit
om de wereld om zich heen te ontdekken
en deze meer leefbaar te maken.
een scout is eerlijk, trouw, en houdt vol.
een scout is spaarzaam en sober
en heeft zorg voor de natuur.
Hij respecteert zichzelf en anderen.

(2) Paklijst

Kampgeld (15 euro)
Slaapzak
Matje
Regenkleding
Scoutsblouse en volbertdas
pen en papier
Stevige (Wandel)schoenen (aandoen vrijdag!)
Bord, mok en bestek
Theedoek
Handdoek
Voldoende kleding
Warme trui (kan in november al flink koud worden ‘s avonds)
Rugzakje
Zaklamp
wc-rol
Wat lekkers om uit te delen bij het kampvuur
Leesvoer, wat je zelf leuk vindt!

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?