Skip to main content

Lieve ouders / verzorgers / familie van onze geweldige Volbert welpen jongens en meisjes!

Jaarlijks opent ons restaurant “de Welp” eenmalig zijn deuren voor een geweldig feestmaal! Ook dit jaar wordt er weer een volledig diner verzorgd door de welpen jongens en meisjes. Dit diner wordt speciaal aangeboden aan de ouders / verzorgers en andere familieleden van de welpen.

Tijd & Locatie

Het diner vindt plaats op het clubhuis van ’t Volbert op zaterdag 24 november en begint om 17:30.

Aanmelden

Wil je meegnieten van dit culinaire hoogstandje, meldt je dan aan door een email te sturen naar leanne@volbert.nl. Geef bij je aanmelding even aan met hoeveel personen je komt en of dit ouders & verzorgers / opa’s & oma’s / zusjes en broertjes / neefjes & nichtjes of andere familieleden zijn, dan kunnen wij hier rekening mee houden bij de inkopen voor het diner. Daarnaast willen we graag weten of je bepaalde diëetwensen hebt (vegetarisch / allergiën e.d.), geef dit bij je aanmelding even aan.

Aanmelden kan tot en met donderdag 22 november, want daarna gaan we de inkopen doen.

Opkomst-tijden welpen jongens & meisjes

De opkomst voor de welpen jongens & meisjes begint op zaterdag 24 november zoals altijd om 14:00. De diner-gangers kunnen aanschuiven om 17:30. Naar verwachting is de restaurantopkomst tussen 20:00 en 20:30 afgelopen.

Welkom

We hopen natuurlijk zoveel mogelijk diner-gangers te kunnen verwelkomen op zaterdag 24 november!

Groetjes van:
De welpen jongens & meisjes leiding

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?