Skip to main content

Beste verkenners,

Aanstaande vrijdag gaan we op kersthike. Omdat de route dit jaar in Holten bij het station start, gaat een groot deel van de deelnemers met de trein. Als jouw ouders je niet kunnen brengen met de auto of als je gewoon liever met de trein gaat kan je met de leiding mee treinen. De trein vertrekt om 19:24 vanaf Enschede CS. Zorg dat je op tijd bent, zodat je genoeg tijd hebt om een kaartje te kopen. Een kaartje kost 7,30. (de leiding heeft 2 kortingskaarten, dus de eerste 4 verkenners kunnen 40% korting krijgen)
Voor de terugweg op zaterdag zal je wel je ouders moeten vragen om je op te halen. Op scouts online staan alle telefoonnummers van de verkenners, dus je kan een carpoule organiseren.

Tot vrijdag!

de Verkennerleiding

Alle locaties en tijden voor de kersthike kan je hier vinden.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?