Skip to main content

Beste meiden,

We hadden het al verklapt, maar 9 februari is er geen opkomst (want het is carnaval). Zaterdag 16 februari is er wel opkomst. Dit is in de kalender inmiddels ook aangepast.

9 maart hebben we weer een super gezellig BrownieBakWedstrijd, dus oefen alvast maar goed.

Nog twee andere nieuwtjes:

Douwe is vanaf 1 februari teamleider van onze speltak. Omdat Johannes voor een aantal weken naar het buitenland gaat, en heel druk is met het Twents Voorjaarskamp, hebben we besloten dat vanaf nu Douwe de zaken regelt. Natuurlijk blijft Johannes wel leiding, hij zal er alleen wat minder vaak zijn.

Hannah gaat in maart en april vrijwilligerswerk in het buitenland, zij zal er dan niet zijn. Gelukkig hebben we sinds vorige week een (tijdelijke) nieuwe leiding: Emma Rodenhuis. Emma is vroeger ook padvindsters en sherpa bij ons geweest. Zij loopt tot juni stage bij onze speltak.

Kampen

We hebben ze zaterdag op het prikbord gezet, maar zet onze kampen thuis ook op de kalender!

  • 12-14 april : weekendkamp
  • 31 mei-2 juni : weekendkamp (Twents Voorjaarskamp)
  • 6-13 juli : zomerkamp

Tijdens het paasweekend (29-31 maart) zijn er ook nog de HIT kampen. Dus wil je op ruiterkamp, zeilkamp, kookkamp, moeder-dochter kamp. Dat kan allemaal! Geef je voor 15 februari op via : http://hit.scouting.nl

groetjes!

Douwe. Johannes, Hannah, Box, Emma

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?