Skip to main content

Beste verkenners en ouders,

Op veler verzoek, hierbij de digitale versie van onze halfjaarplanning. Klaarblijkelijk zijn sommige geprinte versies op de weg terug naar huis bij de verkenners uit het uniform gevallen of zijn ze mee gewassen. 🙂 Deze planning staat ook in de kalender van het volbert (www.volbert.nl/kalender)

Opkomstplanning t/m zomerkamp 2013

Voor zijn werk is Menno dit halfjaar vaak in het buitenland en is daarom soms niet bij de opkomst (zie schema). Daarom bij afwezigheid graag afmelden bij de leiding die verantwoordelijk is voor die opkomst. Alle telefoonnummers staan in het schema. Als het ver van te voren is kan ook afgemeld worden via verkennerleiding@volbert.nl

Met vriendelijke groet,

de Verkennerleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?