Skip to main content

Beste welpen meiden en ouders,

Zaterdag 1 februari heeft de leiding iets supers voor de welpen meiden op de planning staan. Wij hebben dan een Superopkomst in plaats van een normale opkomst. Deze opkomst zal dan ook supergaaf zijn in plaats van gewoon gaaf. Wij gaan dan superleuke dingen doen in plaats van gewoon leuke dingen.

Wat wij allemaal gaan doen is een verrassing; dat hoor je tijdens de opkomst van 1 februari. De opkomst begint wel gewoon om 14.00 uur op het clubhuis. Vanwege de Superopkomst is de eindtijd iets later: de welpen meiden kunnen op 17.00 uur opgehaald worden bij het clubhuis.

De leiding heeft veel zin in deze opkomst! Hopelijk zien wij dan veel superwelpen!

Met vriendelijke groet,

De welpen meiden leiding.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?