Skip to main content

Beste welpen en ouders,

Helaas is de vakantie bijna al weer voorbij.

Maar aanstaande zaterdag, 1 maart, is er weer een super leuke opkomst geregeld voor jullie.

We gaan met de welpen jongens en welpen Haveli horde een carnavals opkomst doen! Daarom mogen jullie je mooiste en grappigste kostuums uit de kast halen. Natuurlijk doen we ook een wedstrijd wie het mooist is verkleed. Jullie hoeven dus niet de saaie scoutingblouse aan te doen, maar mogen thuis alvast jullie mooiste carnavals kleren aan doen.

We gaan allemaal gave dingen doen! Maar dat is nog een verassing.. De opkomst begint gewoon om 14:00 op het clubhuis en eindigt om 16:30. Omdat we sport en spel gaan doen en naar het bos gaan is het handig dat de kinderen goeie schoenen aan hebben. Het liefst bergschoenen.

Wij hebben er al veel zin in! Hopelijk komen jullie allemaal, tot zaterdag.

Met vriendelijke groet,

 

De welpen jongens en meiden leiding.

 

 

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?