Skip to main content

Hallo scout-wouzen!

Ga jij met ons mee op wereldreis? Ben je explorer of ouder? Uiteraard, zo’n kans krijg je maar 1 keer!

Op zaterdag 8 maart gaan we meedoen aan de iScout Wereldreis 2014. Dit is internationale online wedstrijd tussen scouting groepen, waarbij je verschillende opdrachten moet uitvoeren en zoveel mogelijk punten moet scoren. Onze basis is dit jaar het ons eigen clubhuis. Twee jaar geleden hebben we ook mee gedaan en dit was een onwijs succes! De opdrachten bestonden bijvoorbeeld uit:
– Het inrichten van een bushokje als huiskamer;- Het ontwerpen van een super lompe citruspers;
– Zo origineel mogelijk je vlag hijssen (door ’t Volbert uitgevoerd door deze af te schieten met de uitlaat van een auto)

Voor de foto’s en filmpjes van de iScout 2012 klik je hier!

We zoeken minimaal 20 deelnemers, hoe meer hoe beter, want dat is leuk en dan kunnen we veel opdrachten uitvoeren. We verzamelen om 18:30 op ons eigen clubhuis en het spel duurt tot 23:00. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, alleen een kleine bijdrage voor drinken en snacks.

Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar leanne@volbert.nl. Graag ontvangen we je aanmelding uiterlijk zondag 2 maart. Als deelnemer kun je handige dingen voor het spel meenemen als je deze hebt, zoals:
– Digitale (film)camera
– Laptop
– Leipe outfits / pakken
– Feesthoedje & vlaggetjes
– Mobiele internet verbinding voor op locatie (op het clubhuis is internet geregeld)
– Fiets, auto & chauffeurs

Fijne vakantie en we zien je aanmelding graag tegemoet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uw wereldreisleiders:
Menno & Leanne
https://iscoutgame.com/nl/home

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?