Skip to main content

Lieve scouting liefhebbers!

Graag nodigen wij jullie uit voor het familieweekend 2014! Dit jaar zal het familieweekend plaatsvinden vanaf vrijdagavond 13 juni tot en met zondag 15 juni.

 

Omschrijving

Een heerlijk lui weekend voor alle families van ‘t Volbert. Een uniek weekend waarbij jeugdleden samen met hun ouders kunnen proeven van het fijne scoutingleven! Net voor de zomervakantie is dit natuurlijk dé gelegenheid om de tent uit te proberen. Een programma met activiteiten is verzorgd, maar je mag ook zelf je eigen plan trekken. Niets moet, alles mag.

Op het terrein wordt op zaterdagmiddag opkomst gehouden van 1400-1630h door onze speltakken, dus het wordt nog even lekker gezellig druk en er is dus een hoop te zien!

Locatie

Dit jaar is het familieweekend het Beundersveld www.beundersveld.nl  , een prachtig terrein in de natuur met een grote kampvuurkuil. Er zijn genoeg leuke kampeerplekjes en iedereen mag er zelf 1 uitkiezen! We moeten hier wel rekening met de natuur houden, en gelukkig zijn we daar best goed in bij scouting. Radio’s, geluidsapparatuur zijn overigens niet toegestaan op het Beundersveld.

Kamperen

Het is de bedoeling dat er in tenten wordt gekampeerd. Mocht je nou geen kampeerspullen hebben neem dan contact op met de organisatie. Als je het lief vraagt valt er waarschijnlijk wel wat te regelen. Voor zaterdagavond is het traditie om te BBQen.

Let op: Iedere familie verzorgt eigen kampeerspullen, BBQ en eten. Iedere familie is ook verantwoordelijk voor de eigen kinderen.

Arriveren en tijdstippen

Vanaf vrijdagavond 2000h kun je arriveren op het Beundersveld. Natuurlijk is het ook mogelijk om pas op zaterdag arriveren. Op zondagmiddag om 1400h dient het terrein weer leeg te zijn. Let op: de auto mag niet het terrein op; parkeer de auto in de aangegeven plekken!

Programma

o        Vrijdagavond vanaf 2000h: aankomst, tenten opzetten, ’s avonds een kampvuur.

o        Zaterdag: Je kunt een mooie wandeling maken in omgeving. ’s Middags is er opkomst voor welpen+scouts (1400-1630h), veel mensen gaan lekker BBQen,  ’s avonds een gemeenschappelijk kampvuur.

o        Zondag: Rustig wakker worden en rustig ontbijten. Begin van de middag is het alweer tijd om te vertrekken! Om 1400h dient het terrein weer leeg te zijn.

 

Informatie over het aanmelden voor dit weekend en de kosten worden zsm gepost op de site.

Natuurlijk hopen wij, dat we net als elk jaar weer een fantastisch familieweekend zullen hebben met vele enthousiaste deelnemers!

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?