Skip to main content

Beste Volbert- families en vrienden!

Graag nodigen wij jullie uit voor het familieweekend 2014! Dit jaar zal het familieweekend plaatsvinden vanaf vrijdagavond 13 juni tot en met zondag 15 juni.

Locatie

Dit jaar is het familieweekend het Beundersveld www.beundersveld.nl  , een prachtig terrein in de natuur met een grote kampvuurkuil. Er zijn genoeg leuke kampeerplekjes en iedereen mag er zelf 1 uitkiezen! We moeten hier wel rekening met de natuur houden, en gelukkig zijn we daar best goed in bij scouting. Radio’s, geluidsapparatuur zijn overigens niet toegestaan op het Beundersveld.

Kamperen

Het is de bedoeling dat er in tenten wordt gekampeerd. Mocht je nou geen kampeerspullen hebben neem dan contact op met de organisatie. Als je het lief vraagt valt er waarschijnlijk wel wat te regelen. Voor zaterdagavond is het traditie om gezellig met z’n allen te BBQen. Let op: Iedere familie verzorgt eigen kampeerspullen, BBQ en eten. Iedere familie is ook verantwoordelijk voor de eigen kinderen. 

Zondag helpen we natuurlijk met z’n allen mee om het terrein zo achter te laten zoals we het hebben aangetroffen. Wees niet bang om een afvalzakje mee naar huis te nemen.

Arriveren en tijdstippen

Vanaf vrijdagavond 2000h kun je arriveren op het Beundersveld. Natuurlijk is het ook mogelijk om pas op zaterdag arriveren. Op zondagmiddag om 1400h dient het terrein weer leeg te zijn. Let op: de auto mag niet het terrein op; parkeer de auto in de aangegeven plekken!

Programma

o        Vrijdagavond vanaf 2000h: aankomst, tenten opzetten, ’s avonds een kampvuur.

o        Zaterdag: Je kunt een mooie wandeling maken in omgeving. ’s Middags is er opkomst voor welpen+scouts (1400-1630h), veel mensen gaan lekker BBQen,  ’s avonds een gemeenschappelijk kampvuur.

o        Zondag: Rustig wakker worden en rustig ontbijten. Begin van de middag is het alweer tijd om te vertrekken! Om 1400h dient het terrein weer leeg te zijn.

 

Opkomst Jongeren (welpen+scouts)

Ouders dienen ervoor te zorgen dat hun kind op de locatie ( Beundersveld) wordt gebracht en afgehaald. Binnen de tijden van de opkomsten zijn de leidingteams voor de kinderen verantwoordelijk. Hierbuiten

kan een kind enkel verblijven onder de begeleiding van een ouder. Welpen+Scouts kunnen zich dus niet voor het gehele weekend inschrijven zonder een ouder.

 Kosten

Weekend: De kosten voor het overnachten bedragen euro 3, 75- pp

Zaterdag middag: Kom je alleen voor de opkomst op zaterdag? De kosten hiervoor bedragen euro 2,00- pp

 

Schrijf je hier in!

Het inschrijfformulier wordt per deelnemer ingevuld. Ook de Deelnemers die enkel voor hun opkomsten komen ( zoals; welpen, scouts en explo’s) worden verzocht dit formulier in te vullen. Hierop geef je aan; op welke dagdelen je aanwezig zult zijn,  je persoonsgegevens en natuurlijk of je (tegen een kleine vergoeding) een lekker ontbijtje op bed wil door de R&S!   Ben je jonger dan 18  en wil je toch het gehele weekend mee? Vraag dan je ouders/broer/zus/neef/ nicht etc. als begeleiding voor het gehele weekend. Inschrijfformulier ->

https://docs.google.com/forms/d/1c8S8QEcQDHyvBdmWVDTiiwlmzqKE1EMsDb_2zFfuorU/viewform?usp=send_form

 

Natuurlijk hopen wij, dat we net als elk jaar weer een fantastisch familieweekend zullen hebben met vele enthousiaste deelnemers!

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?